martes, 1 de noviembre de 2011

Innovacions.cat



Fa poc ha nascut el portal Innovacions.cat, un web destinat a promoure bones pràctiques educatives, que pot resultar molt útil per difondre recursos. Iniciat conjuntament per la Direcció General d'Ordenació, Innovació i Formació Professional de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears, pel Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educació de la Universitat de les Illes Balears i per la xarxa d'informació educativa Redined, el portal Innovacions.cat pretén facilitar la difusió i disseminació de les bones pràctiques educatives elaborades pels professionals de l’educació de les Illes Balears, per tal de potenciar la millora professional dels educadors i de la seva pràctica educativa.

Aquesta eina s’adreça a tot el personal docent i investigador en educació que estigui interessat a donar a conèixer les seves experiències educatives i intercanviar-les amb la resta d’usuaris.

Com a docents i estudiosos de l'organització escolar, és un honor per a nosaltres que l'equip tècnic d'Innovacions.cat hagi incorporat el nostre blog amb el títol:

Dirección escolar : Blog dedicado a la dirección y gestión de centros educativos  

Ja s'hi pot accedir a Innovacions.cat i gaudir de tots els recursos disponibles, que de ben segur s'aniran augmentant progressivament. Us animam a visitar-lo!!!