jueves, 10 de febrero de 2011

CINEFÒRUM AL CENTRE CULTURAL SA NOSTRA DE PALMA


Avui comença el primer cicle de Cinefòrum del Fòrum Europeu d'Administradors de l'Educació, i a partir de les 18:00h, en el Centre Cultural de Sa Nostra (Carrer Concepció, 12, Palma -just darrere l'Avinguda de Jaume III), encetarem el cicle de cine sobre educació, que tendrà aquestes quatre sessions:
-dijous 10 de febrer: Buda explotó por vergüenza.
-dijous 24 de febrer: Ni uno menos.
-dijous 3 de març: Hoy empieza todo.
-dijous 31 de març: La clase

Cada sessió començarà a les 18:00h, i cada pel·lícula serà presentada per una autoritat rellevant del món educatiu, i en acabar el film hi haurà un debat que acabarà no més tard de les 21:00h.

Vegeu-ne el cartell del Cinefòrum amb la informació detallada de cada pel·lícula i els seus presentadors, la informació publicada en el web de l'Obra Social de Sa Nostra, així com el detall de premsa publicat en el Diario de Mallorca avui mateix, molt interessant i complet tot plegat, per cert.

Com a membres del Fòrum Europeu d'Administradors de l'Educació us convidam a unir-vos a les projeccions i als posteriors debats. Us hi esperam!!

1 comentario:

  1. Espectacular la primera sessió del Cinefòrum! A tots els qui vàrem assistir a gaudir de l'impactant film que obria el cicle, ens va impressionar la petita Baktay i les seves circumstàncies, fet que -acabada la pel·lícula- va propiciar un magnífic debat que va obrir el presentador, el Sr. Miquel Coll (director general de Personal Docent), que va substituir el conseller d'Educació i va encetar la plàtica amb records i sensacions d'infantesa al cinema del poble, tot plegat amb referències a Eduard Punset (nou Doctor Honoris Causa de la UIB)i sobre la projecció que just havíem vist. Altres interessants intervencions varen ser les exposades per Miquel Vives (inspector d'Educació), Mateu Cerdà (inspector d'Educació i president del Fòrum Europeu d'Administradors de l'Educació-Illes Balears), Felip Munar (cap de servei de l'ensenyament del català), Pere Carrió (president del Consell Escolar de les Illes Balears), així com les intervencions de Joan Mateu, Joan Mestres i altres veus que vàren posar de manifest temes preocupants com la llibertat, el dret a l'educació, l'ús dels recursos, la felicitat, la motivació, l'absència del suport familiar, l'agressivitat com a fet social inevitable en el joc infantil (no per ser fomentat, però tampoc demonitzat),el simbolisme amb els contes... En definitiva: un debat ric i plural que ha superat amb nota els objectius de la sessió, alhora que ens ha motivat a assistir a les properes projeccions/debats. Us hi esperam dia 24 de febrer! Molta salut a tots i una abraçada!

    ResponderEliminar