viernes, 27 de enero de 2012

II CICLE DE CINEFÒRUM

Autor del logo: Joan Mateu Canyelles
Donat l'èxit del primer cicle de Cinefòrum encetat l'any passat (clicau aquí per veure'n els continguts del primer Cinefòrum), enguany el Fòrum Europeu d'Administradors de l'Educació de les Illes Balears (FEAEIB) segueix amb el II Cicle de Cinefòrum, aquesta vegada amb la projecció de 4 noves pel·lícules de temàtica educativa al Centre Cultural de Sa Nostra en el carrer de la Concepció, a Palma. Els films, seleccionats pels membres de la comissió creada ad hoc, seran presentats per una personalitat experta en la matèria, i seguidament projectats; posteriorment s'obrirà un debat finalitzarà abans de les 21 h. Cada una de les quatre sessions començarà a les 18:00h. Es tracta d’una activitat grupal en la qual, a partir de la visió de la pel·lícula, es pugui generar una reflexió a través d’un debat susceptible d’il·luminar sobre la interiorització i la vivència d’unes realitats i actituds projectades en la societat. El programa és el següent:

Dijous, 2 de febrer, a les 18:00 h: EL CLUB DE LOS POETAS MUERTOS
Presentador: Sr. Antoni Quintana, president de la Federació d'Associacions de Directors de les Illes Balears (FADEIB). 

Dimecres 8 de febrer, a les 18:00h: SER Y TENER
Presentador: Sr. Bartomeu Rotger Amengual, inspector d’educació jubilat i exconseller d’Educació. 

Dijous 16 de febrer, a les 18:00h: ENTRE LOBOS
Presentador: Dr. Gabriel Janer Manila, catedràtic d’Antropologia de l’Educació a la Universitat de les Illes Balears. En la seva tesi doctoral La problemàtica educativa dels infants selvàtics: el cas de Marcos (1979) estudià el protagonista del film.

Dimecres 29 de febrer, a les 18:00h: LA LENGUA DE LAS MARIPOSAS
Presentador: Dr. Bernat Sureda García, catedràtic de Teoria i Història de l’Educació de la Universitat de les Illes Balears, expresident del Consell Escolar de les Illes Balears.

El Cinefòrum és una activitat gratuïta, oberta a totes les persones interessades. Consultau el bloc del Fòrum Europeu d'Administradors de l'Educació de les Illes Balears per a més informació.
Us hi esperam!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario