jueves, 10 de marzo de 2011

Jornades d'Innovació Docent a la UIB, amb en Josep Pérez i n'Alexandre Camacho

Els dos autors d'aquest blog estam convidats a participar en les properes Jornades d'Innovació Docent en Educació Física : L'activitat física com a eina promotora de salut a l'escola *, que tendrà lloc a la Universitat de les Illes Balears (UIB) els propers dies 16 i 17 de març, organitzades per l'Àrea d'Educació Física i Esportiva (Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques) i per l'Institut de Ciències de l'Educació de UIB, sota la direcció del Dr. Pere Palou Sampol. 
Aquestes Jornades van dirigides a professionals de l’educació, de les etapes educatives de primària i secundaria, així com a estudiants de Fisioteràpia, Infermeria i de la Facultat d’Educació:
-Alumnat de Grau: Infantil, Primària, Educació Social, Pedagogia i Psicopedagogia.
-Alumnat de la diplomatura de Mestre d’Educació Fsica, Educació Infantil, Educació Primària, Llengua Estrangera, Educació Especial i Educació Musical.
A més, també per als estudiants de la llicenciatura en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE), així com a d’altres estudis relacionats amb l’àmbit de la salut.
  •  L'endemà a les 19h, també a l'Aula Magna de la Facultat d'Educació, en Josep Pérez Coll participarà a la taula rodona d'experts (entre d'altres, també l'esportista paralímpic Xavi Torres) que debatran "La influència del model esportiu a l'Educació Física".
Consultau el programa complet clicant en el text interactiu per ampliar-ne la informació d'aquestes i altres ponències i presentacions d'experiències, així com de dades de matricula per si us fa ganes assistir-hi, atès que les Jornades tenen una durada de 15 hores (1,5 crèdits de formació permanent del professorat, i 1,5 crèdits de lliure configuració per a estudiants universitaris).
Us hi esperam!

*En el programa oficial hi ha un petit error en el nom del ponent de la ponència sobre "Competències Bàsiques i Educació Física", la qual serà impartida -com hem dit- no per en Pep, sinó per n'Alexandre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario